MAXIVITA BYLINNÝ ELIXÍR Klidný spánek

Český výrobek
Objednávkové číslo M764
Balení 200 ml
Stav SKLADEM
SUPER AKCE  
Cena 1 ks 59,00 Kč (s DPH)



SUPER CENA
Kvalitní spánek je velmi důležitý pro regeneraci našeho těla. Rušný životní styl přináší spoustu stresujících situací, které mohou negativně ovlivnit pohodu celého organizmu. Naše tělo i mysl jsou v napětí, jehož se nám nedaří zbavit ani při usínání. Obsažené přírodní extrakty mají uklidňující účinky, podporují mentální pohodu v případě vypětí a navozují harmonii při usínání.

Doplněk stravy – sirup s obsahem bylinných extraktů a vitaminu C.

Doporučené dávkování: dospělí 10 ml (polévková lžíce) 1x denně před spaním. Před upotřebením protřepat. Případný zákal je způsoben obsahem přírodních látek a není na závadu. Nedoporučujeme užívat v průběhu dne, v době těhotenství a kojení, při poškození ledvin, jater, a při užívání léků na srdce. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte nejlépe do 2 měsíců.

Složení: sacharóza, voda, extrakt z natě meduňky lékařské, extrakt z natě mateřídoušky, extrakt z natě třezalky tečkované, extrakt z kořene kozlíku lékařského, kyselina L-askorbová, konzervační látka – sorban draselný.

Upozornění: není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním světlem. Spotřebujte do konce data uvedeného na obalu.

Obsah: 260 g / 200 ml


Aktivní složky v 1 sáčku a % RHP*
extrakt z meduňky lékařské (Melisa officinalis)
(extrakt 5:1 odpovídá 250 mg byliny)
50 mg
extrakt z mateřídoušky (Thymus vulgaris)
(extrakt 10:1 odpovídá 500 mg byliny)
50 mg
extrakt z třezalky tečkované (Hypericum perforatum)
(extrakt 6:1 odpovídá 300 mg byliny)
50 mg
extrakt z kozlíku lékařského (Valeriana officinalis)
(extrakt 4:1 odpovídá 200 mg byliny)
50 mg
vitamin C (kyselina L-askorbová) 40 mg (50 %)
* referenční hodnota příjmu