MAXIVITA HERBAL HORKÝ NÁPOJ Brusinka

Český výrobek
Objednávkové číslo M761
Balení 10 sáčků
SUPER CENA  
Cena 1 ks 65,00 Kč (s DPH)



SUPER CENA
Horký nápoj s příchutí brusinky. Doplněk stravy s obsahem přírodních extraktů, vitamínu C (160 mg/sáček) a zinku (5 mg/sáček). Se sladidly a cukrem.

Brusinky mají příznivý vliv na močové cesty, mohou pozitivně přispět ke zvýšení odolnosti proti virům a bakteriím. Obsažené přírodní látky spolu s vitaminem C působí jako významné antioxidanty, které chránící buňky těla před působením volných radikálů. Vitamin C navíc příznivě ovlivňuje imunitní systém. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a pomáhá chránit organizmus před oxidativním stresem.

Doporučené dávkování: dospělí a děti od 12 let 1 sáček denně. Obsah sáčku rozmíchejte ve 200 ml horké vody. Není určeno pro děti do 12 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Upozornění: ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25°C v dobře uzavřeném obalu. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na spodní straně obalu.

Složení: cukr, kyselina – kyselina citronová, extrakt z plodů brusinek, kyselina L-askorbová, přírodní aroma, barvivo - betanin, přírodní aroma, citrát zinečnatý, sladidla – sukralóza, citróza (neohesperidin DC).

Obsah: 10 sáčků

Hmotnost: 40 g


Aktivní složky v 1 sáčku a % RHP*
vitamin C (kyselina L-askorbová) 160 mg (200 %)
extrakt z brusinek 10:1 (Vaccinium macrocarpon)
odpovídá 2 g brusinek
200 mg
zinek (citran zinočnatý) 5 mg (50 %)
* referenční hodnota příjmu