MAXIVITA PREMIUM Ginkgo biloba (30 mg*)

Český výrobek
Objednávkové číslo M458
Balení 30 tablet
JEN ZA  
Cena 1 ks 84,00 Kč (s DPH)



JEN ZA
Pro lepší paměť a prokrvení končetin.
Tento přípravek obsahuje koncentrovaný výtažek z listů Ginkgo biloba, známého čínského kultovního stromu. Ginkgo biloba je jedním z přírodních prostředků, které rozšiřují cévy a zvyšují tak prokrvení celého organizmu, zejména mozku. Působí na snižování krevního tlaku, na krevní oběh a cévy. V důsledku lepšího prokrvení pomáhá také při odstranění „syndromu studených rukou". Díky působení Ginkgo biloba se obnovuje vitalita, zbystřuje se zrak a sluch, zvyšuje se schopnost soustředění a účinně se zlepšuje paměť. Je výborným podpůrným prostředkem při šumění v uších, které v mnoha případech zcela potlačuje. Zmírňuje bolesti hlavy a zlepšuje látkovou výměnu v buňkách. Přípravek celkově zlepšuje kvalitu života v dospělém i pozdějším věku. Svými antioxidačními účinky zpomaluje proces stárnutí.
Energetická hodnota v 1 tabletě: 7,37 kJ (1,75 kcal), ve 100 g: 921,00 kJ (219,28 kcal).
Doporučené dávkování: 1 tableta denně. Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.
Doplněk stravy - tablety s rostlinným extraktem. Bez přidaného cukru. Vhodné i pro diabetiky v rámci diety určené lékařem.
Balení: krabička se dvěma blistry, obsah 30 tablet (22,8 g).


Aktivní složky v 1 tabletě
ginkgo biloba 30 mg