MAXIVITA ENERGY Power Stick Pack

MÁTE PROBLÉMY S POLYKÁNÍM TABLET?
NOVÉ STICKS JSOU V SÁČKU. JEDNODUŠE NASYPEJTE DO ÚST A SPOLKNĚTE BEZ ZAPÍJENÍ!
NOVĚ 16 SÁČKŮ
Český výrobek
Objednávkové číslo M787
Balení 16 sáčků (STICKS)
JEN ZA  
Cena 1 ks 94,00 Kč (s DPH)



JEN ZA
S příchutí míchaného ovoce.

Je moderním doplňkem stravy v praktických jednorázových sáčcích, které umožňují vysoce komfortní užívání bez nutnosti zapíjení. Aktivní látky jsou pro organizmus lépe vstřebatelné, s rychlejším nástupem účinku. Přípravek je vhodné použít při pocitu únavy nebo vyčerpání a pro podporu imunitního systému.

MaxiVita Energy Power obsahuje přírodní extrakty z ženšenu a guarany, které mají příznivý vliv na fyzickou a psychickou vitalitu, zmírňují pocit únavy a vyčerpání a podporují imunitní systém. Taurin je aminokyselina, přirozeně se vyskytující v lidském těle, která je součástí každodenní stravy. Podílí se na celé řadě biologických procesů. Vitaminy skupiny B mají vliv na aktivitu důležitých enzymů, které se účastní na látkové výměně a napomáhají tak ke správnému fungování životně důležitého energetického metabolizmu. Přispívají ke snížení únavy a vyčerpání a tím udržují tělo v přirozené harmonii. Vitamin C se významně podílí na funkci imunitního systému. Je nezbytný pro udržení dobrého zdravotního stavu celého organizmu. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a chrání před oxidativním stresem.

Doplněk stravy – sypká směs s obsahem přírodních extraktů, hořčíku a vitaminů. Se sladidly.

Doporučené dávkování: dospělí 1 sáček denně. Obsah sáčku nasypte do úst, pomalu nechejte rozpustit a polkněte. Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

INFORMACE PRO DIABETIKY: neobsahuje cukr.

Složení: sladidlo – sorbitol, oxid hořečnatý, vitaminový premix (viz akt. složky), taurin, glukuronolakton, extrakt z kořene ženšenu, extrakt ze semen guarany, kyselina – kyselina citronová, aroma, sladidlo – sukralóza.


Aktivní složky v 1 sáčku a % RHP*
taurin 20 mg
glukuronolakton 20 mg
extrakt z ženšenu (Panax ginseng) 20 mg
extrakt z guarany (Paulinia cupana) (kofein 10 %) 20 mg
biotin 25 µg (50 %)
vitamin B1 0,55 mg (50 %)
vitamin B2 0,7 mg (50 %)
vitamin B6 0,7 mg (50 %)
vitamin B12 1,25 µg (50 %)
nikotinamid 10 mg
nikotinamid 8 mg (50 %)
kyselina pantotenová 3 mg (50 %)
kyselina listová 100 µg (50 %)
vitamin C 40 mg (50 %)
vitamin E 6 mg (50 %)
hořčík 75 mg (50 %)
* referenční hodnota příjmu